Enemmän irti Salesforcen datasta:
Varaa maksuton 3 askeleen sparrailu
asiantuntijamme kanssa

Maksuton sparrailu auttaa sinua löytämään uusia mahdollisuuksia Salesforce-analytiikan hyödyntämiseen

Datan hyödyntäminen, rikastaminen ja visualisoiminen tuo uusia mahdollisuuksia asiakkaiden ymmärtämiseen ja auttaa reagoimaan oikea-aikaisesti, oikealla tavalla.

Haluamme auttaa sinua ottamaan kaiken irti Salesforcesta myyntiä parantavana analytiikkatyökaluna. Tarjoamme riskittömän, maksuttoman ja reilusti tietoa tarjoavan kolmen askeleen one to one -sparrailun asiantuntijamme kanssa. Sparrailun aikana kirkastamme yhdessä tärkeimmät kehityskohteenne ja näkemyksen miten juuri sinä voisit hyötyä Salesforce-analytiikasta eniten.

Varaa yrityskohtainen sparrailu alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan yhdessä aika ensimmäiseen sparrailutuokioon.

1 Sparrailun sisältö

1. Askel: Tutustuminen ja tarpeesi määrittely

Jokaisen yrityksen datan hyödyntämisen tarpeet ovat uniikkeja ja aina tapauskohtaisia. Siksi aloitamme sparrailun tutustumisella ja tarpeidenne määrittelyllä.

 

2. Askel: Asiantuntijavinkit ja parhaita käytäntöjä tarpeeseesi liittyen

Tarpeisiinne perustuen, tässä sessiossa käymme läpi näkemyksiämme täsmätarpeen aiheisiin ja best practices -ratkaisumalleja.

Sparrailemme myös, mikä ratkaisumalli olisi sinulle paras ja miten se toimisi parhaiten.

 

3. Askel: Yksityiskohtainen ehdotus sinulle räätälöidystä ratkaisusta

Viimeisessä sessiossa käymme läpi teille räätälöityä ratkaisuehdotusta, sekä kartoitamme voimmeko olla avuksi Salesforce-datan hyödyntämisessä ja analytiikan kehittämisessä.

 

1

Tutustuminen ja tarpeesi määrittely

2

Asiantuntijavinkit ja parhaita käytäntöjä tarpeeseesi liittyen

3

Yksityiskohtainen ehdotus sinulle räätälöidystä ratkaisusta

2 Ilmoittaudu & varaa sparrailu

Täytä alla oleva lomake ja ilmoittaudu asiantuntijamme kanssa sparrailuun. Lomakkeen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme ajan ensimmäiseen sparrailutuokioon.


Miten dataa voi hyödyntää Salesforcessa? Katso webinaaritallenne

Webinaarissamme Enemmän irti Salesforcen datasta - tehosta myyntiä analytiikan avulla sukellettiin datan ja analytiikan syövereihin, kun puhujamme keskustelivat Salesforcen tarjoaman analytiikan mahdollisuuksista sekä datan konkreettisesta hyödyntämisestä myynnin arjessa. 

Webinaari toteutettiin erityisesti Salesforcea hyödyntävien myyntijohtajien, myynnin ammattilaisten sekä Salesforce-kehittäjien jokapäiväisen työn tueksi ja tehostamiseksi.
 
Lataa webinaaritallenne ja ota kaikki irti Salesforcen datasta!
 

Lue lisää ja lataa tallenne